Jakou květinou potěšit ženy na Mezinárodní den žen?

V Urban Bloom nabízíme řadu možností, které jdou nad rámec tradiční mimozy. I když má mimoza zvláštní význam, existuje mnoho dalších květin, které mohou tento den učinit zvláštním a nezapomenutelným.
Pokud plánujete letos zapojit se do tradice darování květin, máme pro vás rychlý průvodce, jak vybrat perfektní kytici.
Mimoza
Jedna z symbolických květin spojených s Mezinárodním dnem žen, mimoza symbolizuje respekt, eleganci, důstojnost a laskavost. I když není přesně známo, proč se mimoza stala zástupnou květinou pro tento den, často se spekuluje, že to má něco společného se sezónností mimozy a jejich hojností v této době roku.
 
Růže
Klasická volba pro jakoukoli příležitost, růže obecně nesou význam lásky a romantiky. Každá barva růže však obvykle má svůj specifický význam.

Tulipány

Tyto nádherné jarní květiny jsou barevné a elegantní. Sezóna tulipánů začíná v této době roku, což z nich činí skvělou volbu k oslavě Mezinárodního dne žen. Tulipánů na světě existuje přibližně 100 až 150 druhů. Vybírat můžete z nepřeberného množství barev a barevných kombinací.

Lilie

Tyto nádherně voňavé květiny zachycují podstatu ženskosti a jsou skvělou volbou pro Den žen. Nejčastěji znamenají oddanost nebo čistotu a jsou spojeny s obnovou, plodností a mateřstvím.

Gerbery

Tyto slunečné a pyšné květiny symbolizují čistotu, nevinnost a krásu. Jsou také známé tím, že zastupují obdiv a jsou někdy nazývány "slunečním svitem života".

Pivoňky

Křehké pivoňky jsou nezbytností v moderních i klasických kyticích.  Pivoňky symbolizují prosperitu, štěstí, štědrost, ctižádost a soucit. Je nejlepším darkem pro jakoukoliv příležitost.

V Urban Bloom nabízíme různé druhy květinových aranžmá, které vám pomohou udělat z Mezinárodního dne žen nezapomenutelnou událost. Ať už hledáte klasickou kytici, nebo něco trochu jedinečného, máme pro tuto příležitost perfektní květiny.


Novější příspěvek