Má vaše žena ráda pivoňky?

Má vaše žena ráda pivoňky?

Víte, že nejoblíbenější květinou mnoha žen je pivoňka? Není se čemu divit. Pivoňky jsou něžné, krásné, nadýchané a aromatické květiny. Bohužel, na rozdíl od růží, jsou sezónní letní květinou a sehnat kvalitní pivoňky za dobrou cenu mimo sezónu je těžká věc... Máme ale pro vás řešení - předplatné pivoňkových kytic na celý rok.

V rámci předplatného budeme na vami uvedenou adresu doručovat kytici pivoňek během 12 měsíců. Můžete si vybrat, jak často kytici doručíme - 4 nebo 2krát za měsíc.

 Výhody předplatného:

  • Máte fixní cenu po celý rok, a to bez ohledu na sezónu
  • Při každém doručení obdržíte novou odrůdu pivoňek spolu s podrobnými informacemi o tom, co ji činí vzácnou, kde a jak byla vypěstována
  • Nemusíte shánět a obvolávat květinářství v období svátků

Pyšníme se tím, že pečlivě vybíráme různé odrůdy krásných a neobvyklých pivoňek od ověřených pěstitelů. Pečlivě vybíráme každý květ, zaručujeme tak nejvyšší kvalitu a zajistíme, že pouze ty nejlepší exempláře se dostanou do vaší vázy.

Již nemusíte hledat všude možně dokonalou kytici pivoňek nebo se uskromňovat s omezeným výběrem. Místo toho budete mít neustálý zdroj těchto nádherných květin.


Starší příspěvek Novější příspěvek